,

Holland Label onderdeel van DORTEX presenteert zijn nieuwe webshop

Holland Label onderdeel van DORTEX presenteert zijn nieuwe webshop

De labelfabrikant DORTEX uit Duitsland heeft de nieuwe Nederlandse webshop van „Holland Label“ gelanceerd. Het assortiment omvat hoogwaardige textiellabels in vele materialen en vormen – waaronder wereldprimeur Cottonera Premium en metalen labels.

Handwerken is trendy: of het nu gaat om breien, haken, naaien of vilten – steeds meer mensen willen hun kleding of accessoires kunnen labelen met een eigen label. In de nieuwe DORTEX-webshop kunt u uw eigen labels ontwerpen, van tekst voorzien en motieven en logo’s toevoegen. De zoekfunctie is nu nog eenvoudiger, het bestelproces is overzichtelijker. Het „hart“ van de webshop blijft de configurator. Die maakt het mogelijk om labels en linten realistisch, gemakkelijk en snel met hun eigen teksten en logo’s online te ontwerpen. Dankzij het “responsieve ontwerp“ past de website zich aan elk apparaat aan en kan hij ook onderweg met een smartphone of tablet worden gebruikt. De online shop is getest en draagt het stempel Trusted Shops®.

“Het is belangrijk voor ons dat onze klanten overal toegang hebben tot de website en eenvoudig hun labels kunnen ontwerpen en direct bestellen”, zegt Burkhard Dohmann, Managing Director van DORTEX. “Met een gebruiksvriendelijke presentatie op alle apparaten is dit geen probleem.”

Precies op tijd voor de lancering met Cottonera Premium, voegt de in Dortmund gevestigde fabrikant een hoogwaardig, innovatief product, gemaakt van 100 procent natuurlijk katoen, toe aan zijn portfolio. Het label is perfect voor het personaliseren van je eigen werk. Dankzij een nieuwe weeftechniek is de kleur bijzonder intens en stralend en de Cottonera Premium heeft ook een zeer mooie voor- en achterzijde.

“We hechten veel belang aan duurzaamheid en kwaliteit. Cottonera Premium is een natuurlijk product. Onze klanten krijgen in elk opzicht een uniek label – vanwege de aard van het ruwe katoen”, zegt marketingmanager Elke Dohmann.

Klassieke katoenen labels gebruiken een kettingdraad die om technische redenen altijd zwart of wit is. Dit resulteert in minder kleurverzadiging. De kettingdraad loopt altijd in lengterichting in een label – in tegenstelling tot de inslagdraad die het patroon van het label bepaalt. Het nieuwe productieproces maakt het mogelijk om de kettingdraad volledig te bedekken. Met Cottonera Premium is DORTEX de eerste leverancier ter wereld die deze technologie gebruikt.

Nieuw in de webshop zijn ook labels gemaakt van metaal en nylon, kleurrijke lederen labels en de mogelijkheid om de vorm van het Corinera-label zelf te bepalen.

 

OVER DORTEX

De firma DORTEX is een professionele Duitse leverancier van gepersonaliseerde textieletiketten. Het assortiment van het in Dortmund gevestigde bedrijf varieert van het naamlabel of lint, van waslabel tot het professionele etiket of het kleurrijk bedrukte geschenklint. En dat sinds 1986. Met zijn internationale online webshop bedient DORTEX klanten over de hele wereld. DORTEX staat voor klantgerichte productie, gebruiksvriendelijke bestellingen en open communicatie.

Meer informatie over DORTEX is te vinden op internet op www.holland-label.nl/home

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het agentschap mediamoss: Clara Bruning | dortex@mediamoss.com