Designmerkkejä verkosta: Euroteam on nyt DORTEX

Designmerkkejä verkosta: Euroteam on nyt DORTEX

DORTEX-yritys, joka toimii Dortmundissa, Saksassa, on ottanut haltuunsa Euroteam AB -yrityksen verkkokaupat. Asiakkaat voivat nyt ostaa Euroteamin puuvillamerkkejä suoraan DORTEXilta. 

Yksi jos toinenkin käsitöiden ystävä tuntee DORTEXin jo entuudestaan. Dortmundista oleva perheyritys North Rhine-Westphalialla on yksi maailman johtavista korkealaatuisten tekstiilimerkkien toimittajista ja on ollut pitkään tuotantotasolla kumppani OY Euroteam AB:n kanssa, joka on saanut itselleen nimeä alalla korkealaatuisilla puuvillamerkeillä. Euroteamin kautta verkossa tilatut merkit valmistettiin DORTEXin kangaspuilla Dortmundissa ja Wuppertalissa. Euroteamin haltuunoton myötä DORTEX haluaa tarjota Suomessa oleville asiakkailleen parhaan mahdollisen tuotevalikoiman yhdestä lähteestä. Internet-osoite euroteam.fi ohjaa siksi tästä eteenpäin DORTEX-verkkokauppaan. Euroteamista tunnettujen kudottujen puuvillamerkkien lisäksi tämä kauppa tarjoaa DORTEXin asiantuntijoiden koko tuotevalikoiman tavallisella laadullaan.

Tähän asti www.dortex.com verkkosivusto oli yhteyspiste kansainvälisille asiakkaille. He voisivat englanniksi selata valikoita ja määrittää henkilökohtaiset merkkinsä. Nyt DORTEX on lanseerannut www.dortex.fi -sivuston, joka on optimoitu Suomen markkinoille. Toiminnot ja käyttöliittymä pysyvät samoina, mutta niiden käyttö on nyt entistä intuitiivisempaa, koska koko verkkokauppa on suomenkielinen. Lisäksi DORTEX tarjoaa kaikki yleiset maksutavat. Näitä ovat ostaminen luottokortilla, PayPalilla, Google Paylla, Apple Paylla tai ennakkomaksulla.

Merkitse tekstiilejä DORTEX-merkeillä – ja enemmän

DORTEXin kansainvälinen säilyy tietenkin Suomen sivuhaaran julkaisun jälkeenkin, ja sitä voidaan edelleen käyttää tilausten tekemiseen. Tämä varmistaa sen, että kaikki loppuasiakkaat sekä kaupalliset asiakkaat voivat jatkaa koko DORTEX-tuotevalikoiman ostamista myös tulevaisuudessa. Niihin sisältyy laaja valikoima merkkejä, nauhoja, riippumerkkejä, tarroja sekä lisävarusteita moniin tarkoituksiin. Siten myVIPs® -rannekkeet soveltuvat yhtä hyvin tapahtumien sisäänpääsyyn, syntymäpäivien tai häiden muistoksi ja jopa ystävyysrannekkeiksi. Merkkejä voidaan käyttää – tarpeidesi mukaan – tekstiilien merkitsemiseen tai henkilökohtaisten tavaroiden tunnistamiseen, esimerkiksi päiväkodissa tai koulussa. DORTEXin ripustusmerkit eivät korista ainoastaan lahjoja: ne ovat todellisia koriste-esineitä ja niitä voidaan käyttää kaikin mahdollisin tavoin.  Saatavilla olevia materiaaleja ovat – tuotetyypistä riippuen – erilaisia muunnelmia puuvillasta, synteettisestä kuidusta, nahasta, tekonahasta, vegaanisesta FloraPap®:sta, metallista ja puusta. Se, että kaikki DORTEX-tuotteet voidaan räätälöidä pienempiäkin yksityiskohtia myöten, tarjoaa käyttäjälle loputtomat mahdollisuudet. Tilaaminen on kuitenkin mahdollista jo pieninä määrinä. 

Saksassa Valmistettua Laatua

Kaikille DORTEX-tuotteille yhteistä on se, että niiden korkealaatuisen valmistuksen lisäksi, tuotanto on resursseja säästävää ja paikallista. Keskisuuri yritys otti uuden merkkien kudontatehtaan käyttöön vuonna 2019, joten nyt tuotanto ja hallinto sijaitsevat lähellä toisiaan Dortmundissa. Siitä nimikin tulee: DORTEX on koottu sanoista Dortmund ja englannin kielen tekstiiliä tarkoittavasta sanasta ’textiles’. Lähettämällä tilaustiedot suoraan kutomakoneille ja lasereille, DORTEX voi tarjota asiakkailleen erittäin lyhyen valmistusajan. Joten merkit ovat postilaatikossa jo yhdestä kolmeen viikkoon.  

Entiseltä Dortmundin teollisuusalueelta maailmalle – DORTEX toimittaa ympäri maailmaa oleville asiakkaille. Se, että verkkosivusto on nyt saatavilla myös suomeksi, on tekstiiliasiantuntijoille looginen askel. “Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat käyttää verkkosivustoa mistä tahansa ja suunnitella ja tilata merkkinsä helposti suoraan sitä kautta,” sanoo Burkhard Dohmann, DORTEXin toimitusjohtaja ja perustaja. Verkkonäytteet ovat menneisyyttä verkkosivustoon integroidun konfiguraation ansiosta, joka tarjoaa esikatselun realistiselle tuotteelle. Sivusto on responsiivinen, ts. se sopeutuu jokaiselle päätelaitteelle, ja siitä syystä sitä voi käyttää myös tien päällä älypuhelimella tai tabletilla.

 

Lehdistötiedote – Euroteam on nyt DORTEX

TIETOA DORTEXISTA

DORTEX-yritys on räätälöityjen tekstiilimerkkien ammattimainen toimittaja. Dortmundissa, Saksassa sijaitsevan yrityksen tuotevalikoima ulottuu nimimerkeistä tai -nauhoista pyykin tunniste- ja ammattimerkkeihin tai värikkäästi painettuihin lahjanauhoihin. Ja se on tehnyt niitä vuodesta 1986 lähtien. DORTEX palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti kansainvälisesti suuntautuneen verkkokaupan avulla. DORTEX tarkoittaa asiakaslähtöistä tuotantoa, käyttäjäystävällistä tilaamista sekä avointa viestintää.